egatastashΑναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες & εργασιακούς χώρους κατάλληλες για σας αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η μεγάλη εμπειρία του τεχνικού προσωπικού μας καθώς δραστηριοποιούμαστε σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα και η συνεχής ενημέρωση σε θέματα σχεδιασμού και λύσεων μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε εγκαταστάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Σαν στόχο έχουμε να πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα λειτουργικές και ασφαλείς ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με άριστα υλικά.


fwtismosΗ σωστή εγκατάσταση του φωτισμού στο σπιτί είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την καθημερινή σας ψυχολογία καθώς επίσης και την εξοικονόμιση χρημάτων.

Η εταιρεία μας παρέχει μελέτη και εγκατάσταση των κατάλληλων φωτιστικών απο άποψη κόστους και αισθητικής που θα αναδείξουν το σπίτι σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση φωτισμού εξωτερικών χώρων καθως και τον φωτισμό του χώρου εργασίας τηρώντας ολά τα επίσημα μέτρα για την πλήρη ασφάλεια του οικογενεικακού και εργασιασκού σας περιβάλλοντος .


thurothlefwnothurothleorash

Η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να υστερεί σε αυτόν τον τομέα. Μελετάμε και εγκαθιστούμε θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεση σας με μοντέρνες και οικονομικά προσιτές ιδέες να σας προτείνουν την βέλτιστη λύση για το δικό σας σπίτι.

                                                           automatismoi2    automatismoi1

Ψάχνετε για μια υπηρεσία που να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τον εξοπλισμό σας από απόσταση;

Αποκτήστε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε ενημερωθείτε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστήριου, του κινητού σας τηλέφωνου, μέσω ένος ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου.

Ενδεικτικές λειτουργίες συστημάτων αυτοματισμού:

  • Έλεγχος μηχανημάτων εργοστασίου ή και άλλων εργασιακών χώρων .
  • Έλεγχος κλιματισμού.
  • Έλεγχος γκαραζόπορτας ή άλλης πύλης.
  • Έλεγχος θερμοκρασίας.
  • Έλεγχος φωτισμού.
  • Έλεγχος συστημάτων συναγερμού.
  • Έλεγχος άλλων συσκευών.

diktua upologistwn


Η απαιτήσεις των επιχειρήσεων για την διαχείρηση των δεδομένων και των προγραμμάτων απο τους εργαζόμενους οδηγούν στην δημιουργία δικτύων υπολογιστών.

Εμείς έπειτα απο μακρόχρονη εμπειρία πάνω σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε να μελετήσουμε και να αναλάβουμε το δικό σας δίκτυο.

epafksisi reumatos Επαύξηση ισχύς ρεύματοςΕάν οι ανάγκες κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος του ακινήτου σας δεν καλύπτονται από την ισχύ της υφισταμένης παροχής μπορούμε να αναλάβουμε την επαύξηση της ισχύος του ρεύματος και όλα τα πιστοποιητικά που χρειάζονται για την ΔΕΗ.

sunthrhsh egatastasewn

Συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεωνΑπό την στιγμή που μας εμπιστευτήκατε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε στην διάθεσή σας όταν μας χρειαστείται για να συντηρήσουμε τις ηλεκτρίκες εγκαταστάσεις στον οικειακό ή εργασιακό σας χώρο και να επιδιορθώσουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε είδους ηλεκτρολογική βλάβη προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς την οικογένεια ή αντιστοίχα τους εργαζομέμους σας.
Δεν είναι τυχαίο που έχουμε αναλάβει την συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μεγάλων έργων όπως το Πανθεσσαλικό στάδιο (Ολυμπιακά ακίνητα) και το Μουσείο πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα (Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς).

anakainish egatastasewnΤο άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας ειναι πάντα στην διάθεση σας να αναλάβει την ηλεκτρολογική ανακαίνιση του χώρου σας.

Επικοινωνίστε μαζι μας για καθε είδους ανακαίνιση οικιών, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων.

susthmata asfaleiasΑναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας (συναγερμοί) και πυρασφάλειας (πυρανιχνευτές) σε οικίες, καταστήματα, γραφεία και επιχειρήσεις τα οποια προμηθευόμαστε απο έμπειρους κατασκευαστές του είδους που έχουν καταξιωθεί στον χώρο τους και τηρούν όλα τα πρότυπα για την δική σας ασφάλεια.

Δομημένη καλωδίωση

Παρέχουμε υπηρεσίες δομημένης καλωδίωσης σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε πάντα υλικά άριστης ποιότητας και πραγματοποιούμε την εγκατάσταση τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για ένα γρήγορο, αποδοτικό και ασφαλές εταιρικό δίκτυο.
Η ύπαρξη τέτοιων συστημάτων στον χώρο σας είναι μείζον ζήτημα, μην αφήσετε λοιπόν την ιδιωτική σας περιουσία να την καταπατήσουν καλέστε μας και αποκτήστε μια για πάντα τον έλεγχο.

πιστοποιητικά ΔΕΗ

Πραγματοποιείται έκδοση σχεδίων ΔΕΗ - πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντώς ισχύως αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργεία της.

Στην περίπτωση που υπάρχουν σφάλματα ακουλουθεί διαδικασία αποκατάστασης και στην συνέχεια έκδοση του πιστοποιητικού.